THE ARTISTS//

Kunstner Troels Andersen

Troels Andersen har en baggrund som grafisk designer og har i en årrække arbejdet som art director og grafisk designer, med fokus på kunder indenfor mode og livsstil. Interessen for at skabe særegne identiteter og fuldendte universer, har uden tvivl vækket hans nysgerrighed og interesse til kunstens væsen og forunderlighed.

Mennesket er ofte udgangspunktet for Troels’ billeder – som en universel karakter, der meget vel kan ende i total abstraktion og flygtighed. Hans billeder er ofte fragtmentariske, som små fortællinger hentet fra historien og hans eget liv; venner, arbejdet i studiet en sen aftentime, storbyernes nerve og forskellighed – alt samlet til en ny fælles fortælling; billedets.

 
 trekronerCph er de store ideers holdeplads.

 

 

Noyer

Noyer er en dansk designvirksomhed, der laver håndlavede kvalitetsprodukter i amerikansk valnøddetræ. Produktudvikling og produktion sker på værkstedet i København, og kataloget spænder fra smukke smørebrætter til imponerende konferenceborde.

Valnøddetræet er det helt centrale, og det har derfor lagt navn til virksomheden. Noyer betyder valnød på fransk [nåjæ]. Træsorten er valgt, fordi den er spændende at arbejde med, smuk at se på, og ikke mindst utrolig formstabil.
Vores produkter er kendetegnede ved de skarpe og alligevel bløde vinkler, som er skabt ved at strække dem til de sidder i det helt perfekte udtryk. Udtrykket kombinerer vi med en forståelse for, hvor fundamentalt funktionalitet er. Resultatet er både smukt at se på og let at bruge. Vores produktionsproces er udviklet til at gøre hvert udtryk særegent – men stadig i tråd med vores overordnede designlinje. Det tillader os at love vores kunder et produkt, som kun de har. En kvalitet, som vi sætter en stor ære i.